OBIECTIVELE YOGA – YOGA ARTĂ VINDECĂRII

Ce este Yoga?


Știința yoga este veche de mii de ani. Este un întreg sistem cu set propriu a codurilor morale, a disciplinelor de respirație și a tehnicilor de meditație, dar și parcursul călătoriei voastre spirituale. Cuvântul yoga este tradus clasic ca „unire”. Este un desen al inimii, mintea și corpul care integrează toate părțile din noi înșine într-un întreg unificat. La fel ca o echipa, atunci când toți membrii se aliniază în spatele unui obiectiv comun. Noi suntem fericiți atunci când ne urmăm inimile și facem ceea ce iubim cu adevărat. În esență, când ne alinăm inimile, mințile și corpurile pășim în fluxul de har care este yoga.

Calătoria în yoga

Călătoria yoga este o căutare interioară, pentru a găsi în interior ce avem mai bun, apoi să învățăm să exprimăm asta în fiecare zi în corpurile, mințile și inimile noastre.
Multe dintre practicile pe care le vedem în yoga modernă sunt destul de vechi, în timp ce altele sunt surprinzător de tinere. Yoga a evoluat întotdeauna pentru a satisface nevoile oamenilor. De fapt, multe dintre pozițiile de hatha yoga de astăzi au mai puțin de o sută de ani vechime.

Beneficile Yoga


Avantajele terapeutice ale practicii yoga includ rezistență crescută, ameliorarea stresului și a anxietății și scăderea tensiunii arteriale. Majoritatea studenților consideră că ei se simt mai bine cu o practică regulată de yoga în viața lor. Indiferent dacă doriți îmbunătățirea performaenței atletice sau vindecarea în urma unor accidente, sau să creșteți flexibilitatea corpului, veți găsi în practicarea yoga aceste beneficii. Desigur veți descoperi și multe alte beneficii dar cel mai important îți va îmbunătăți calitatea vieții. Căci cu yoga veți gasi bucuria, fericirea și echilibrul. Yoga este o călătorie, nu o destinație. Bucurați-vă de călătoria dvs. în yoga.